Workshops

Portfolio

Cursus marmeren, houten,stucco en overige schildertechnieken

 

Van Versailles tot in het Vaticaan ziet men gemarmerde zuilen, wanden, beelden en vloeren. Deze zijn vaak zo levensecht gedecoreerd dat een leek deze niet onderscheid van echt marmer.
Is marmeren moeilijk?

Nee, want bij Paul kunt u op afspraak van 11:00 uur tot 17:00 uur, alleen of met maximaal vier personen, een workshop vermarmeren volgen. De ervaring leert dat mensen binnen enkele uren de basistechnieken onder de knie hebben. Ook kunt u op aanvraag verouderings-technieken, stucco Veneziano, houten, muurschilderen en bronsen leren.

De workshops staan onder de deskundige begeleiding van Paul Kalishoek van atelier 'Fantastic Visions'. Referenties; o.a. huisdecorateur van  openluchtmuseum Archeon, de cruiseschepen van Van Der Giessen - De Noord en het Paleis van Justitie te Utrecht.

Prijs; afhankelijk van de te volgen materie en grondstofprijzen: Marmeren, priveles 295€  2 personen 245€ p.p  3 en 4 personen 185€ Inclusief alle materialen, dranken en lunch. Na afloop krijgt u uw eerste meesterwerk mee naar huis.

Schilderles voor kids

Ook kunnen kinderen in groepen op afspraak of op locatie schilderles krijgen. Hierbij wordt speelderwijs met humor les gegeven zonder iets te moeten. Zie onder ook foto's van jaarlijke schilderlessen op Buutenplaets te Oolgtensplaat waar de besten een rijnaak en een theatertje mochten decoreren met zeedieren, bloemen en insekten.

 

English French German Italian Portuguese Spanish