Over mij

 BEST INTERIOR DESIGN ARTIST 2020 AWARD  (EU Business News)

Even voorstellen....

Fantastic Visions is 30 jaar terug opgericht door Paul Louis Kalishoek,  autodidact en heeft inspiratie in vele landen en culturen opgedaan. Woont regelmatig in een oude boerderij gelegen in een nationaal park in de Italiaanse Alpen waar hij fluit naar de arenden en uilen (en nog antwoord krijgt ook), en in een oud boerderijtje vlakbij Nederlandse duinen.  Een onuitputtelijke inspiratie is de natuur en daarom heeft hij gedoken in diverse spectaculaire onderwaterparadijzen, loopt graag in het hooggebergte en vulkanen of verkent met de kajak een kloof. Mede omdat hij al een groot deel van zijn leven in Italië doorgebracht heeft is de Italaanse cultuur in vele facetten van vroeg Keltisch tot aan  design van grote invloed op zijn werk. Echter de laatste jaren zijn andere kunstvormen, materialen en architectuur steeds meer van  invloed op zijn werk wat meer terug te zien is in vrij werk.

Van hobby naar werk naar specialisme....

Nadat Paul pas op zijn 28ste zijn eerste pastelschilderij maakte kreeg hij  vrijwel meteen continu werk in binnen en buitenland en waren vooral trompe l'oeil (gezichtsbedrog) in al zijn facetten net als zeer grote muurschilderingen en het werken op hoogtes een grote uitdaging. Naast de grootste muurschildering van  de Benelux(bijna 1000m²) heeft Paul dan ook de grootste glasschildering (75m²) van Nederland op zijn naam.

Door al die jaren van ervaring en kennis van vernieuwende moderne en traditionele  stuctechnieken en ornamenten maakt hij, net als in paleizen of designgebouwen, heel vaak gebruik gemaakt van echte ornamenten en vaak gemarmerde zuilen in de projecten en zodoende vloeien realiteit en suggestie naadloos in elkaar over.

Hij denkt niet in grenzen van stijlen, materialen en of vormen. Laatste tijd is hij ook bezig met enorme beelden te maken, waarover binnenkort meer....

Spraakmakende projecten en klein scala van het portfolio...

 • Huisdecorateur Romeins deel van het Archeon
 • Cruiseschepen Fogelfuglinien Duitsland
 • Entree Paleis van Justitie
 • Grootste muurschildering van Nederland in zalencentrum Amicitia Lekkerkerk  (circa 1000m²)
 • Grandhotel Krasnapolski Amsterdam
 • Grootste glasschildering van Nederland te Zwembad West gemeente Rotterdam (circa 75m²)
 • Levensgroot Maoibeeld (Paaseilandbeeld)
 • Grotten in Frankrijk
 • Schilderingen en expo te Madonna del la Losa en Meana (Italie)
 • Exclusieve baden en wanden voor o.a. RMR Design en Tieleman Keukens
 • Beelden voor de Urban Gotic expo in het Groninger Museum
 • Maar ook minder bekend en met even veel plezier geschilderd zijn kleine muurschilderingen in bijv. een badkamer of tuin.

Levenslang garantie op muurschilderingen, ook buiten...

Wilt u een harmonieus geheel en eenheid qua stijl in uw project, dan denkt Paul Louis met u mee. Door jarenlange expertise op het gebied van vorm, inrichting, kleur en creativiteit wordt er een unieke sfeer geschapen. Door jarenlange expertise kan er, bijzondere gevallen nagelaten, levenslange garantie op de muurschilderingen gegeven worden.

Speciale opdrachten

Gekke vragen bestaan niet, wilt u een oude vergane fabriek, levensgrote Maoi (Paaseilandbeeld), een loft met art- deco invloeden, middeleeuwse ornamenten, gargouilles (waterspuwers) in romeinse stijl of iets futuristisch? Paul Louis maakt t of heeft t al gemaakt.

Bijzonder design stucwerk

Van industriele muur met vervaagde letters tot gescheurde rotswanden, letterlijk spiegelglad marmerstuc met transparante goudwax, roestige dakota effect, fossiel leisteen Paul Louis maakt t of verzint het.

Regelmatig wordt hij ook uitgenodigd door producenten in Italie om  zich te laten inspireren door de nieuwste materialen en aplicaties te bekijken.

 

In iedere gewenste kleur of gemarmerd mogelijk

Door jarenlange expertise zijn alle gewenste kleurcombinaties mogelijk. Hierbij kunt u denken aan zandsteen, verouderde look, niet van echt te onderscheiden brons of Cararamarmer. Wij denken graag met u mee zodat u een fraaie eenheid creëert met uw project.

English French German Italian Portuguese Spanish