Stucco & Styling

Collectie

Klik op onderstaande albums om de projecten te bekijken.

SPECTACULAIRE WANDEN EN VLOEREN , VAN FOSFORESCEND MARMER  TOT OUDE FABRIEKSWANDEN.

Paul Louis Kalishoek bedenkt regelmatig  bijzondere afwerkingen voor wanden, vloeren en plafonds door materialen en kleuren te combineren, geinspireerd door natuur, mineralen en industrie. Nieuw is vloeibaar metaal, een product wat oorspronkelijk gemaakt is voor Lord of the Rings en door Paul en experts uit UK en Spanje is doorontwikkeld Dit is echt metaal zoals koper, brons en ijzer maar dan flexibel en wordt als stuc of verf opbegracht. Ideaal voor roest effecten te creeeren.

KWALITEIT EN SLIJTAGE .....Uiteraard wordt er eerst in overleg gekeken welke materialen geschikt zijn voor uw project qua duurzaamheid, uitstraling en sfeer. Eventueel komt er eerst een technisch expert  op locatie te bekijken naar specifieke problemen om zodoende voor het allerhoogste resultaat te gaan. Er zijn bijvoorbeeld speciale coatings voor horeca welke zuurbestendig zijn of voor vloeren coatings tegen zwarte strepen van zolen en banden.

LUCHTZUIVERENDE MATERIALEN EN MILIEU...De minerale wanden hebben van nature een luchtzuiverende werking.  Alle producten bevatten geen chemische oplosmiddelen welke schadelijk zijn voor het milieu.

Zie hier onder projecten van cruiseschip tot woonhuis in Nederland, Italië, Frankrijk en Duitsland......

 

English French German Italian Portuguese Spanish