Muurschilderingen

Een enorm breed scala aan diverse projecten; van een muurschildering in een nisje tot de grootste muurschildering van de Benelux met fantastische droomlandschappen en 3D effecten. Door meer dan 27 jaar ervaring wereldwijd levenslange garantie op uw muurschildering. Materiaaleffecten zoals marmeren, stucco, houten, bronsen en combinaties met eigen gemaakte ornamenten en zuilen zijn een van de vele ambachten en technieken die Paul Louis Kalishoek zichzelf heeft aangeleerd tijdens de vele werkzaamheden in binnen en buitenland.

LEVENSLANGE GARANTIE OP MUURSCHILDERINGEN DOOR JARENLANGE EXPERTISE, OOK BIJ EXTREEM GEBRUIK.

Uiteraard staat creativiteit en inventiviteit voorop met gebruikmaking van de allerhoogste kwaliteit grondstoffen en coatings welke in de meest extreme omstandigheden zijn getest. Zodoende heeft u sinds kort vrijwel atijd levenslange garantie op het schilderwerk. waardoor u zorgenloos kunt blijven genieten van uw muurschildering.

Hoeveel kost een muurschildering?

Door hier te klikken en uw wensen op het online offerte formulier even in te vullen krijgt u een vrijblijvende offerte met de exacte prijs van uw muurschildering.

Collectie

Klik op onderstaande albums om de projecten te bekijken.