Muurschilderingen

Muurschilderingen sinds 1991 voor binnen en buiten, van de grootste muurschildering van de Benelux tot kinderkamertje, marmeren, trompe l'oeil ,gezichtsbedrog en fresco.

Collectie

Klik op onderstaande albums om de projecten te bekijken.

 

 

Welkom op de website van Paul Louis Kalishoek's Fantastic Visions, een professionele kunstenaar met 30jaar ervaring en gespecialiseerd in het maken van unieke en prachtige muurschilderingen. De muurschilderingen zijn gemaakt met passie en precisie en geven elke ruimte een unieke uitstraling. Wij werken met verschillende stijlen, van abstracte kunst tot realistische portretten en van klassieke landschappen tot hedendaagse ontwerpen. Onze muurschilderingen zijn perfect voor zowel particulieren als bedrijven en zijn geschikt voor elke kamer in huis, van de woonkamer tot de slaapkamer, en zelfs voor commerciële ruimtes zoals kantoren en winkels. Wij werken met professionele kwaliteit verf en materialen, zodat u verzekerd bent van een muurschildering die jarenlang meegaat zonder te vervagen of te beschadigen. Wij kunnen ook een op maat gemaakte muurschildering maken, specifiek voor uw persoonlijke smaak en de stijl van uw huis of kantoor. Onze kunstenaar heeft jarenlange ervaring en een grote portfolio aan werken die we graag met u delen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en inspiratie, en we staan altijd open voor feedback en suggesties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze muurschilderingen of als u interesse heeft in het laten maken van een op maat gemaakte muurschildering. Wij helpen u graag bij het creëren van een unieke en indrukwekkende muurschildering die perfect past bij uw smaak en stijl.
 

De geschiedenis van muurschilderingen, gemaakt door kunstenaars gaat duizenden jaren terug. Muurschilderingen zijn er al vanaf de oertijd. Een bekende plek om deze schilderingen te zien zijn de grotten van Lascaux in Frankrijk maar ook op diverse plekken op rotsen in de buitenlucht kan je ze na duizenden jaren nog steeds tegenkomen. De oudste muurschildering is in een grot in Sulawesi gevonden en is naar schatting 45500 jaar geleden gemaakt. Bekend zijn natuurlijk de Egyptenaren en Romeinen die muurschilderingen gebruikten als kunst en om hun huizen, interieur en paleizen stijl en sfeer te geven maar ook voor religieuze en reclame. In Pompeii zijn muurschilderingen op gevels van de viswinkel tot zelfs de bordelen te zien.... Ik, Paul Louis, kunstenaar/decorateur zet met passie, met mijn bedrijf Fantastic Visions en liefde voor deze mooie traditie in de kunst voort en ben ik gespecialiseerd in het maken van muurschilderingen. Sinds 1991 maak ik en soms met hulp van freelance vaklui de mooiste muurschilderingen voor binnen en buiten. Van de grootste muurschildering van de Benelux tot het kleinste kamertje. Muurschilderingen met een trompe l'oeil effect(een realistische 3D schildering waardoor bijvoorbeeld de tuin veel groter lijkt of een afbeelding van een levensecht raam met uitzicht of object), een fresco of zelfs op vloeren met geschilderd marmer en als plafondschildering.

Een muurschildering is een kunstwerk, geschilderd op de muur maar kan ook op vrijwel naadloze panelen welke mee verhuisd kunnen worden.... Je kan een muurschildering laten maken in je woonkamer, restaurant, kinderkamer, babykamer, slaapkamer, kantoor, of op buitenmuren. Alles is hierin mogelijk, jij bent het creatieve brein, haal je inspiratie uit wandschilderingen, foto's, je droomlocatie of de muurschilderingen op deze site Natuurlijk kan je ook een ontwerp maken met mij. Het onderwerp, de plek en het formaat kies jij. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een schildering bij jou thuis? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Een grote of kleine muurschildering?

Ik heb over de afgelopen 30 jaar een enorm portfolio opgebouwd in het schilderen van muren, plafonds en deuren. Ik doe met liefde en passie allerlei soorten projecten van grote tot kleine muurschilderingen. Zoals grootste muurschildering van de Benelux met fantastische droomlandschappen en gezichtsbedrog door 3D effecten. Maar werk ik net zo graag aan een bescheiden schildering in een klein nisje. Waar ik jouw muurschildering ook zal maken, het zal altijd een plaatje zijn, gemaakt met vakmanschap.

Mooie muurschilderingen

Een muurschildering is een origineel idee dat jouw woning, kantoor of buitenruimte een unieke look zal geven die niemand anders heeft. Hierin is bijna alles mogelijk en luister ik graag naar jouw wensen. Materiaaleffecten zoals marmer, stucco, hout, brons en combinaties met eigen gemaakte ornamenten en zuilen zijn een van de vele ambachtelijke technieken die ik voor jou kan realiseren. Bespreek met mij op welke plek jij graag je muurschildering wil. Misschien is dit in je kantoor, slaapkamer of wil je juist je kinderen verrassen met een mooie wandschildering in hun kinderkamer of babykamer? Misschien heb je een grote bedrijfsruimte, een villa of een bijzondere wand die je graag wil laten beschilderen. Wij kunnen hier samen een mooi totaalconcept voor maken. Uiteraard kan ik elke kamer in jouw huis of daarbuiten een andere look en stijl geven met een unieke en mooie wandschildering. Wil jij bijvoorbeeld een mooie schildering op de muur in je woonkamer? Bespreek je ideeën met mij of kijk op de website om inspiratie op te doen. Hier heb ik een groot portfolio met misschien wel precies de afbeelding die jij zoekt. Ik kan met jou een ontwerp maken dat bij jouw smaak past. Wil je liever een klassieke muurschildering? Of ga je voor iets abstracts met lijnen en ander soort vormen? Wat je ook wenst, met mijn vakmanschap krijg ik het op muur geschilderd!

Levenslange garantie op muurschilderingen

Creativiteit, inventiviteit en kwaliteit staat bij mij voorop. Ik schilder alleen met de allerhoogste kwaliteit grondstoffen en coatings bij het maken van een muurschildering. De producten waar ik mee werk zijn in de meest extreme omstandigheden getest en hebben deze testen uiteraard doorstaan. Ik geef daarom levenslange garantie op elke schildering. Hierdoor kan je zorgeloos genieten van je prachtige schildering, die jouw muren een unieke uitstraling geven. Alle materialen zijn op waterbasis, reukloos en gifvrij. Door gebruik te maken van traditionele schildertechnieken, zonder giftige spuitbussen, zoals bij graffiti, kun je zorgeloos wonen en werken tijdens het schilderen van de muurschildering. Ook is het mogelijk om de muurschildering op een paneel in mijn atelier te laten maken. Dit kan handig zijn omdat deze muurschildering zo van de muur te halen is. Mocht je gaan verhuizen kan je de schildering altijd weer meenemen. Ook kan je de schildering verplaatsen binnen je woning. Heb je hem een tijdje in je woonkamer gehad? Maar wil je liever de mooie achtergrond nu naar de babykamer verplaatsen? Dat gaat super makkelijk en handig met een schildering op een paneel.

Hoeveel kost een muurschildering?

De prijs van een muurschildering is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grootte, locatie en de staat van de muur waar op geschilderd gaat worden. Is de muur bijvoorbeeld grof of glad? Dit kan namelijk een groot verschil maken in hoe makkelijk de schildering gemaakt kan worden en hoeveel tijd dit kost. Ook wordt er gekeken naar de hoeveelheid details in de muurschildering. Een simpele blauwe lucht is veel minder arbeidsintensief dan eentje met wolken bij zonsondergang.

Klaar voor de mooiste muur?

Overtuigd van de schoonheid van muurschilderingen? Wil je ook zo'n uniek exemplaar bij jou thuis of op kantoor? Dat kan! Klik hier voor het vrijblijvende online offerte formulier en vul alle gegevens en wensen in. Ik zal je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte sturen met de exacte prijs van de muurschildering. Als we akkoord zijn, overleggen we binnen welke tijd de muurschildering gemaakt wordt. Klanttevredenheid is een vereiste en tijdens het gehele proces wordt je betrokken zodat we gezamenlijk het perfecte eindresultaat creëren. Nog vragen? Dan kun je gerust even mailen of bellen.

English French German Italian Portuguese Spanish