Muurschilderingen

Op deze pagina's ziet u een enorm breed scala aan diverse projecten van heel kleine schilderingen in een nisje tot enorme muurschilderingen van fantastische droomlandschappen. Vaak overlappen diverse disciplines en technieken elkaar naadloos. Speciaal stucwerk ,3D effecten, materiaaleffecten zoals marmeren, houten, bronsen en combinaties met eigen gemaakte ornamenten en zuilen zijn een van de vele ambachten en technieken die Paul Louis Kalishoek zichzelf heeft aangeleerd tijdens de vele werkzaamheden in binnen en buitenland.

LEVENSLANGE GARANTIE DOOR JARENLANGE EXPERTISE.

Uiteraard staat creativiteit en inventiviteit voorop met gebruikmaking van de allerhoogste kwaliteit grondstoffen en coatings welke in de meest extreme omstandigheden zijn getest. Zodoende is er nu levenslange garantie op het schilderwerk. waardoor u zorgenloos kunt genieten van uw muurschildering.

                                                          PRIJZEN VAN MUURSCHILDERINGEN

Door hier te klikken en het online offerte formulier even in te vullen krijgt u een vrijblijvende offerte met de exacte prijs van uw muurschildering.  www.fantasticvisions.nl/contact

 

Collectie

Klik op onderstaande albums om de projecten te bekijken.