Muurschilderingen buiten

'Zelfs de vlinders vergissen zich en komen op de geschilderde bloemen van de muurschildering zitten'...... .

Collectie

Klik op onderstaande albums om de projecten te bekijken.

 

Muurschilderingen buiten
De geschiedenis van schilderingen op rotsen en muren is meer dan 50000jaar oud. Een bekende plek om veel schilderingen binnen te zien zijn de grotten van Lasaux in Frankrijk, maar ook op diverse plekken op rotsen in de buitenlucht kan je eeuwenoude wandschilderingen tegenkomen. Bekend zijn de Egyptenaren en Romeinen die gebruikten muurschilderingen als kunst en om hun huizen en paleizen mooier te maken, stijl en sfeer te geven. En eigenlijk overal ter wereld kan je door de tijd heen, de meest prachtige schilderingen vinden. Ik, Paul Louis, kunstenaar/decorateur zet onder de naam van mijn bedrijf Fantastic Visions deze mooie traditie in de kunst voort en ben ik gespecialiseerd in het maken van muurschilderingen en trompe l'oeil (gezichtsbedrog) . Sinds 1991 maak ik en soms met hulp van freelance vaklui de mooiste muurschilderingen voor binnen en buiten. Van de grootste muurschildering van de Benelux tot de kleinste buitenmuren en tuinen. Een muurschildering is een kunstvorm, geschilderd op een muur in bijvoorbeeld je tuin. Alles is hierin mogelijk, jij bent het creatieve brein achter de schildering. Het onderwerp, de plek, de kleuren en het formaat kies jij. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een schildering bij jou in de tuin? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie en het maken van een ontwerp op maat gemaakt voor jouw muur.

Muurschildering buiten
Je tuin een mooie en originele make-over geven? Of misschien wel die saaie garagedeur opfleuren met een leuk ontwerp? Misschien kijk je al wel jaren tegen een lelijke schutting of schuur aan, in een tuin die eigenlijk een stuk kleiner is dan je zou willen. Misschien wil je je tuin optisch wat groter laten lijken en een andere stijl geven. Dat kan! Met een mooi ontwerp van mij. Door bijvoorbeeld het schilderen van een fantastisch droomlandschap van planten en dieren kan ik jouw tuin optisch groter maken. In mijn portfolio heb ik allerlei voorbeelden waarbij de realiteit en de schildering een eenheid vormen. Mede door het gebruik van echte ornamenten, zuilen uit mijn eigen gieterij of beplanting die in het kunstwerk naadloos doorlopen, wordt het optische effect vergroot.

Voor het maken van tuinschilderingen is speciale kennis vereist. Dit vanwege weersinvloeden, grondwater en zonlicht. De natuur doet wat het wil. Bijvoorbeeld bij een zwembad is een tuinschildering extra kwetsbaar door chloor. Ook kan zonlicht de schildering flets maken en de kleuren doen veranderen. Door jarenlange ervaring heb ik voor al jouw wensen, een duurzame, milieuvriendelijke oplossing. Ook op een moeilijke muur met deuren en ramen, vind ik altijd wel een creatieve manier om jouw ontwerp te realiseren en de sfeer te creëren die jij graag wil.

Op maat gemaakte muurschildering
Ik heb over over de afgelopen 30 jaar een groot portfolio opgebouwd in het schilderen van buitenmuren. Ik doe met passie en enthousiasme allerlei soorten projecten van grote tot kleine schilderingen op maat gemaakt. Zo maakte ik de grootste muurschildering van de Benelux met fantastische droomlandschappen en gezichtsbedrog door 3D effecten. Maar werk ik net zo graag aan een bescheiden schildering op een kleine schutting.

Mooie muurschildering
Een muurschildering is een origineel idee dat jouw buitenruimte een unieke look zal geven die niemand anders heeft. Hierin is bijna alles mogelijk en luister ik graag naar jouw wensen. Bespreek je ideeën met mij of kijk op de website om inspiratie op te doen. Hier heb ik een groot portfolio.

Levenslange garantie op muurschilderingen
Creativiteit, inventiviteit en kwaliteit staan bij mij voorop. Ik maak daarom alleen gebruik van de allerhoogste kwaliteit grondstoffen en coatings bij het maken van een muurschildering. De producten zijn in de meest extreme omstandigheden getest. Zodoende is er levenslang garantie op het schilderwerk. . Hierdoor kan je zorgeloos genieten van je prachtige buiten muurschildering.

Ook zijn alle materialen die ik gebruik op basis van acrylverf en op waterbasis dus milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van vrijwel reukloze traditionele schildertechnieken, in plaats van graffiti met spuitbussen met giftige dampen, kun je zorgeloos wonen en werken tijdens de creatie van jouw kunstwerk. En het is tevens beter voor het milieu.

Hoeveel kost een buiten muurschildering?
De prijs van een muurschildering is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grootte, locatie, ondergrond en de staat van de muur waar op geschilderd gaat worden. Is de ondergrond van de muur bijvoorbeeld grof of glad? Dit kan namelijk een groot verschil maken in hoe makkelijk de muurschildering gemaakt kan worden en hoeveel tijd dit kost. Ook wordt er gekeken naar de hoeveelheid details in de muurschildering. Een simpele blauwe lucht is veel sneller klaar dan een kleurrijke zonsondergang . Echter al mijn werk schilder ik met groot enthousiasme en staat de kwaliteit voorop.

Klaar voor een unieke muur?
Overtuigd van de schoonheid van een muurschildering buiten? Wil je ook zo'n geweldig exemplaar laten maken op jouw muur? Dat kan! Klik hier voor het online offerte formulier en vul alle gegevens en wensen in. Ik zal je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte sturen met de exacte prijs van de gewenste muurschildering. Mochten we tot een akkoord komen gaan we samen kijken hoeveel tijd het gaat kosten om het ontwerp te realiseren en een planning maken. Klanttevredenheid staat bij mij voorop en ik betrek je bij het gehele proces en pas zo nodig het ontwerp aan voor het perfecte eindresultaat. Twijfel je of jouw idee te realiseren is? Voor vragen of opmerkingen kan je altijd even mailen of bellen.

Ideeën opdoen of mijn werk bekijken? Klik op onderstaande albums om alle foto's en filmpjes van mijn projecten te bekijken.

 

 

English French German Italian Portuguese Spanish