Liquid Metal FX projecten en masterclasses

Terug naar overzicht
Liquid Metal FX projecten en masterclasses

Fantastic Visions is medeontwikkelaar en distributor  voor midden en oost Europa van Liquid Metal  FX is een product wat voor de film Lord of the RIngs is ontwikkeld en wat gezamenlijk door de beste decorateurs uit de U.K., Spanje en  mij doorontwikkeld is. Het bestaat uit 95% echt metaal en kan op alle ondergronden zoals vloeren ,zelfs op glas en flexibele ondergronden. Het kan met een airbrush, roller en kwast  verwerkt worden.  Voor 3D effecten zoals oud roest, klinknagels, scheepswrakken, enz. is er de dikke versie Texture genaamd.
Logo's voor uw zaak of auto zijn eenvoudig te maken met sjablonen en diverse kleureffecten kunnen via speciale patina's en pigmenten gecreeerd worden.

Minder schadelijk voor het milieu....
Het product is zonder schadelijke oplosmiddelen en bovendien scheelt het vervoer en bevestigen van zware en dure metaalplaten wat ook weer goed is voor het milieu.

Masterclasses voor beginners, architecten, designers en verwerkers....
Regelmatig zijn er masterclasses in groepsverband en priveles voor beginners en experts. In oktober zijn er nog enkele data vrij. Informeer naar de mogelijkheden.